Publisert på

NAM FAH Kvadraturen stenger dørene

NAM FAH - innbakte scampi

NAM FAH Kvadraturen stenger dørene

NAM FAH thai velger å bli hjemløse for en periode.

Vi takker alle våre gjester for ekte entusiasme – og for en god tid i Kvadraturen! Når og hvor vi åpner igjen gjenstår å se – vi tar gjerne innspill fra publikum 😉

Bli den første som får vite hvor vi åpner neste gang

Det er viktig for oss å holde kontakten med alle våre gjester. Vi håper å se alle igjen i nye lokaler. Derfor oppfordrer vi alle som liker NAM FAH til å følge oss på Facebook.

->> Lik NAM FAH på Facebook nå! <<-

8 kommentarer på “NAM FAH Kvadraturen stenger dørene

 1. Nei!!! Var innom idag og flyttingen var i full gang. Dette er en tragedie for oss som er avhengige av den fantastiske nr 7….

 2. Too bad, i went round the block twice before i finally realised the sign and restaurant were both gone. Hope you re-open soon!

 3. Soooo sorry to have found the doors of Nam Fah, my preferred Thai restaurant, closed… I wish you will find a nice local where to instal yourself. Looking forward to a reopening and to have the pleasure of having a dish full of Nr. 7.

 4. Hei,
  dette var helt sjokkerende for oss som jevnlig kommer og spiser nr 41 med kylling… Vi håper inderlig at dere snart åpner igjen : )

 5. Har seriøse nr 7-abstinenser.

 6. Så leit. Kommer til å savne å ha så nydelig mat til lunsj nært kontoret.
  Til Lykke!

  Morten

 7. Oslos beste Thai mat.
  Kom igjen et annet sted da signaturretten deres ikke finnes andre steder.
  Spør etter den da de åpner igjen

 8. Hei! Etter mange år med fantastisk mat og god, varm og hyggelig gjestfrihet, er jeg nå lei av å vente! De fleste gidder sikkert ikke skrive hit for å klage, men vi er fremdeles mange som ringer deres nummer stadig i håp om at dere klarer å åpne dørene hvor som helst, nok en gang! Gjerne i Gamlebyen, der er det fremdeles små og rimelige forretningslokaler å få! Gi oss tilbake hele menyen, og særlig nr. 4 med svineribbe! Hilsen sikkert 50 personer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *